Byggstädning i Stockholm


Byggstädning i Stockholm

städare

 BYGGSTÄDNING

 

Den som någon gång renoverat hemma eller varit på en byggarbetsplats vet att det kan bli väldigt smutsigt och dammigt. Att själv få upp allt byggdamm kan vara ett svårt projekt som både är tidskrävande och kräver enorm noggrannhet. Därför erbjuder vi på Spodra LUX privatpersoner och företag hjälp med byggstädning i Stockholm med omnejd. Är du i behov av städhjälp efter ditt byggprojekt? Kontakta oss redan i dag!

 

spodra favicon Vi hjälper dig att få ditt hem skinande rent och fritt från allt som har med byggdamm att göra. Vi kan dessutom utföra byggstädning åt dig som har ett stort byggföretag. Med vår hjälp får dina kunder flytta in i välstädade lokaler eller bostäder. I byggstädningen ingår grundlig städning av alla ytor och detta inkluderar väggar och tak. All damm avlägsnas, fönstren tvättas och alla golv dammsugs och våttorkas. Vi har skickliga städare som utför både grovstädning och finstädning. Allt sker enligt dina önskemål och vi skräddarsyr varje uppdrag som vi tar oss an. Det gör vi för att garantera att du som kund blir nöjd och får hjälp med just det som du inte har tid, ork eller kunskap till att utföra.

Skicklig personal och effektiva städmetoder

Tar du hjälp av oss behöver du inte fundera över städredskap och annat som kan behövas. Allt som krävs för att göra en komplett städning tar vi med oss och vi använder oss endast av miljömärkta rengöringsmedel. Vår personal har många års erfarenhet av städning och använder effektiva städmetoder som ger allra bästa resultat. Förutom skicklig personal som får jobbet gjort, har vi även en 72 timmars garanti för genomförd byggstädning.

Du som är privatperson och vill utnyttja våra städtjänster kan med fördel använda dig av RUT-avdraget. Då får du en redan prisvärd städning, till ett ännu bättre pris. Kontakta oss för att få ett personligt kostnadsförslag och för mer information om våra olika städtjänster!