DÖDSBOSTÄDNING


städare

 DÖDSBOSTÄDNING

 

Det känns oftast tungt och tråkigt att utföra dödsbostädning när någon anhörig gått bort. Låt oss hjälpa dig i svåra tider! Vår professionell städfirma utför dödsbostädning i hela Stockholms län, exempelvis Haninge, Huddinge, Botkyrka, Salem, Tyresö osv.

 
Dödsbostädning liknar en vanlig flyttstädning, men alla uppdrag planeras utifrån kundens individuella krav. Vid dödsbostädning fokuserar vi alltid på lyhördhet och jobbet görs med stor noggrannhet och omsorg.

Våra erfarna medarbetare utför städning och röjning av dödsbon på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt. Vi står för städmaterial och rengöringsmedel. Våra städare använder miljömärkta städprodukter, vilket är mycket viktigt för oss.

 

spodra favicon  Spodra LUX AB utför vanligen dödsbostädning åt privatpersoner. Vi kan också erbjuda våra tjänster till begravningsbyråer, försäkringsbolag och mäklare. Genom att välja vårt städföretag får du snabba och effektiva resultat till ett rimligt pris. Var uppmärksam på att dödsbostädning inte ger rätt till RUT-avdraget.

Tveka inte att lämna ansvaret till oss! Kontakta oss direkt när du behöver en pålitlig städfirma för att hjälpa dig med dödsbostädning.