Din flytthjälp i Stockholm


Flytthjälp i Stockholm

Flytthjälpare - PACKNING - HUDDINGE - STOCKHOLM

 FLYTTHJÄLP

Är du i färd med att byta bostad eller är det dags för ditt företag att byta lokaler? Då är du förmodligen i behov av flytthjälp och här kommer vi på Spodra LUX in i bilden. Vi kan hjälpa dig med all sorts flytt och är din flytthjälp i Stockholms län. Ingen flytt är för liten eller för stor – vi hjälper dig med flytten och ser till att dina saker kommer rätt!

 

Så vilka är vi? Vi på Spodra LUX är ett ansvarsfullt flyttföretag med stor erfarenhet av alla typer av flytt-och transporttjänster. Vi erbjuder bland annat bohagsflytt, bärhjälp och packning av vad du än vill flytta från en punkt till en annan, och vi är med dig hela vägen dit. Hela vår personalstyrka har lång erfarenhet av att flytta stort som smått inom allt från privatflytt och företagsflyttar till bortforsling av omfattande byggavfall och liknande. Oavsett vad du vill flytta på kan du vara trygg med att veta att du alltid kan lita på oss och att du alltid möts av samma professionalitet.

Flytthjälp för alla

Din flytt är vårt uppdrag, och vi tar alltid vårt uppdrag på största allvar. En flytt ska inte behöva vara krånglig för den som flyttar, men visst kan det bli en hel del att packa, sortera och transportera. Det hjälper vi gärna till med. Vi erbjuder både packning, bärhjälp och transport till din nya adress – oavsett om det är du och sambon som byter lya eller om företaget flyttar till nya lokaler!

Ibland är det snabba ryck som gäller. Lokalens hyrkontrakt löper ut inom kort, andrahandskontraktet förlängdes inte eller så är det dags att flytta in tillsammans med din partner. Vi hjälper dig i alla situationer! Vår ambition och vårt mål är att alltid erbjuda alla våra olika kunder professionella flyttjänster och hjälpa dig med din flytt på ett enkelt sätt som både går snabbt och smidigt. Med oss som din flytthjälp i Stockholm med omnejd kan du alltid vara trygg med att veta att dina saker, möbler och prylar alltid levererats i säkert förvar till den nya adressen.

Packa, bära, flytta och transportera

Att byta bostad eller företagslokal är alltid spännande, men vad som för många är mindre spännande är att packa alla sina prylar och pinaler. Men vi på Spodra LUX kan hjälpa dig. Våra professionella medarbetare har erfarenhet av att packa stort som smått, tungt som lätt och mycket eller lite, för att sedan bära och flytta samt transportera sakerna så de kommer till rätt plats.

Vi står för all specialutrustning som kan krävas vid just din flytt och alla våra medarbetare är självklart grundligt utbildade i både tunga lyft och hur man transporterar möbler och saker så försiktigt det bara går. Att anlita oss som din flytthjälp i Stockholm och hela Stockholms län gör att du slipper fundera på detta. Vi flyttar åt dig och du kan ägna dig åt allt det roliga som hör en flytt till.

Vi på Spodra LUX erbjuder inte bara allt mellan himmel och jord som din alldeles egna flytthjälp i Stockholm, vi erbjuder också andra tjänster som kanske är något för dig. Vi erbjuder till exempel både städning, kemtvätt och olika trädgårdstjänster. Dessa tjänster kan du läsa mer om genom att klicka på de olika rubrikerna. Du kan också navigera dig fram med hjälp av menyn för att läsa mer om vad vi kan erbjuda dig. Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor, vi finns här för dig!