Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning i Stockholm

städare

 FLYTTSTÄDNING

 

Ska du flytta snart? Ta hjälp av oss så lämnar du en välstädad och fräsch lägenhet över till nya hyresgäster.

spodra favicon Spodra LUX AB utför flyttstädning i Huddinge, Haninge, Salem, Botkyrka, Tyresö och i hela Stockholmsområdet på ett professionellt och kvalitetsmässigt sätt.

Det är roligt att flytta men det är mindre roligt att städa ur varje skrymsle och vrå när det forna hemmet står ekande tomt, redo för nästa ägare. Men som tur är erbjuder vi förutom flytthjälp även flyttstädning i Stockholm här på Spodra LUX. Oavsett var du bor i Stockholms län kommer vi mer än gärna till din undsättning. När man flyttar är flyttstädningen ofta det sista man gör innan man stänger ytterdörren för sista gången och lämnar över nycklarna till nästkommande ägare. Men i allt flyttstök kan det vara svårt att också noggrant rengöra ett hus eller en lägenhet. Som tur är finns vi här för att utföra flyttstädningen i Stockholm åt dig!

Flyttstädning innebär att hela lägenheten görs ren med stor omsorg. När vi städar åt dig går vi systematiskt igenom varje liten del av bostaden och rengör i princip allt. Från golv, till fönster, till alla andra tänkbara ytor. Våra sakkunniga och noggranna städare tvättar fönster ut- och invändigt, torkar rent bakom värmeelementen, djuprengör badrum och toalett samt ser till att alla köksskåp är uttorkade och befriade från minsta smula. Inte heller glömmer vi att ordentligt rengöra ugn, spis, kylskåp och frys – köksinventarierna som ofta tar längre tid än man tror att putsa rena, och som är mindre roliga att ta tag i när man är mitt uppe i en flytt. Detta kan du lugnt lägga i våra händer. Vi ser till att bostaden lämnas i fläckfritt skick när flytten går.

Professionellt resultat med rätt verktyg

Som professionella städare vet vi givetvis vilka städmetoder och vilka rengöringsmedel som både är mest skonsamma mot naturen och som passar bäst för olika material. Med rengöringsmedel speciellt anpassade för allt från trä till kakel, sten och målade ytor, städar vi med varsamhet och expertis. Både du och den nästkommande ägaren till bostaden kan alltså känna er trygga och vara nöjda med resultatet.

Flyttstädning i Stockholm innebär mer än dammsugning och våttorkning av golv, och ska man städa själv krävs det att man börjar i god tid. Det kan givetvis vara utmanande att ägna sig åt detta när flyttlådor står på golven, gardiner fortfarande hänger i fönstren och man ännu använder sitt badrum. Det är alltså en stor lättnad att kunna lämna över städningen till proffs i stället för att själv bolla både flytten och en genomgripande, systematisk städning. Det gör att du sparar både enormt med tid och kraft – energi som helt enkelt kan riktas mot att komma i ordning i det nya hemmet i stället.

Du kan lämna ugnens sotiga botten, frysens igenfrusna luckor, badrummets envisa kalkavlagringar och fönstrens avgasbeläggningar tryggt åt oss. Det finns i stort inget som vi ryggar tillbaka för. Om det sedan är en etta i city eller ett stort hus ute i Huddinge som du vill att vi ska ta oss ann, spelar ingen roll. Vi erbjuder dig flyttstädning i Stockholm oavsett.

Flyttstädning enligt riktlinjer

Vi genomför flyttstädningen i Stockholm helt i enighet med Mäklarförbundets stadgade riktlinjer, något som garanterar och certifierar kvaliteten på städningen. Det leder även till att vi alltid håller oss uppdaterade kring miljöfrågor när det kommer till rengöringsmedel och olika kemikalier, vilket vi tycker är väldigt viktigt att uppmärksamma och hålla ordentlig koll på.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder högkvalitativ städning på ett effektivt, tryggt och omsorgsfullt sätt. Detta ingår i vår vision om att vara så behjälpliga som möjligt och att alltid lyssna på exakt vad du som kund har för behov. Så medan du själv flyttar och inreder ditt nya hem passar vi på att lämna ditt gamla i toppskick till nästa ägare. Allt detta sker på ett kostnadseffektivt och professionellt sätt, där miljön och kvaliteten inte tummas på. Kontakta oss redan i dag och låt oss hjälpa dig med din flyttstädning i Stockholm!