Häckklippning i Stockholm


Häckklippning i Stockholm

 

Flytthjälpare - PACKNING - HUDDINGE - STOCKHOLM

 HÄCKKLIPPNING

 

Kronan på verket i en vacker trädgård är en välklippt häck. Att klippa en häck själv på ett snyggt sätt är dock inte helt enkelt. För att vara säker på att uppnå ett bra resultat är det smartast att anlita en trädgårdsspecialist som kan göra jobbet. Varför inte anlita oss på Spodra LUX? Vi är ett kvalificerat trädgårdsföretag som har kompetenta trädgårdsmästare. Vi hjälper dig gärna med häckklippning i Stockholm och omkringliggande områden. Dessutom erbjuder vi andra typer av trädgårdstjänster och tar oss gärna an ditt trädgårdsprojekt!

 

spodra faviconDet är mycket att tänka på inför en häckklippning. Häckar ska nämligen beskäras och formas beroende på ålder, höjd och jordart. Klippningen bör även utföras med årstiden i åtanke. För att genomföra en häckklippning som blir snygg och som gör att häcken mår bra, krävs kunskap och erfarenhet. Våra skickliga medarbetare vet vad som är viktigt och hur man går tillväga för att genomföra en effektiv häckklippning. Vi står för alla redskap som behövs i processen och oavsett storlek och form på häcken, lovar vi dig ett riktigt fint resultat.

Professionell rådgivning vid häckklippning

Innan vi sätter igång med häckklippningen planerar vi tillsammans med dig vad som ska göras. Vi tar oss också en titt på häcken för att avgöra hur den ska klippas på bästa sätt. När vi träffas kan vi även bestämma huruvida ni vill att vi kommer och klipper era häckar fler än en gång. Häckklippning utförs vanligtvis en gång om året men vissa häckväxter kan behöva klippas två gånger per säsong.

Är du privatperson och behöver hjälp med häckklippning får du inte glömma att du kan minska arbetskostnaden med RUT-avdraget. Med hjälp av avdraget får du en redan prisvärd tjänst till ett ännu bättre pris. Tveka inte att kontakta oss redan i dag för att få mer information om våra trädgårdstjänster!