Hemstädning i Stockholm


Hemstädning i Stockholm

städare

 HEMSTÄDNING

 

I dag har de flesta en mängd åtaganden som går före att ta hand om hemmet. Vi har arbeten som tar upp stora delar av dygnet och vi vill även hinna med träning och fritidsintressen. Men att helt strunta i saker som städning och undanplockning i hemmet är ingen hållbar lösning, då är det bättre och smartare att anlita oss på Spodra LUX för hemstädning i Stockholm med omnejd. Vi är nämligen ett professionellt städföretag som hjälper dig med städningen i hemmet, så att du får tid över till annat!

 

spodra favicon Hemstädning är en av de mest populära tjänsterna bland våra privatkunder och vi utför städning på ett miljövänligt, noggrant och tidseffektivt sätt. Dessutom är priset väldigt förmånligt. Vi är flexibla och anpassar gärna städningen efter dina speciella önskemål. Du kan även helt själv välja hur ofta vi ska komma till dig och städa. Du kan exempelvis välja mellan att få hemstädning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Hur många gånger vi kommer hem till dig och städar är helt upp till dig och dina behov.

Provstädning på plats

Innan vi påbörjar en hemstädning hos dig utförs vanligtvis en provstädning. Under provstädningen får vi reda på ungefär hur lång tid en hemstädning hos dig kommer att ta och vilka städmoment som bör ingå. Det går givetvis bra att själv skriva en lista över vilka städmoment som du vill att vi ska utföra och vad som ska göras om våra städare får tid över när de är på plats hos dig. Varje gång vi besöker dig för att städa, har vi alltid med oss de redskap som behövs och vi använder endast miljömärkta rengöringsmedel.

Vi erbjuder hemstädning som gör ditt hem skinande rent till ett rimligt pris. Priset inkluderar RUT-avdrag och moms. Vill du veta mer om våra städtjänster är du mer än välkommen att kontakta oss redan i dag!