Kemtvätt Stockholm

Kemtvätt av möbler och mattor - HUDDINGE - STOCKHOLM

städare

 Kemtvätt av möbler och mattor

Möbeltvätt och mattvätt kan bli ett stort problem för vanliga människor. Inte alla textilier och materialer tål ordinär tvätt. Ibland krymper de i tvätten eller färgar av sig på varandra. Dessutom är det krångligt att tvätta stora mattor och möbelklädsel i en vanlig tvättmaskin hemma. Kemtvätt är en alternativ tvättmetod för att rengöra möbler och mattor.

spodra favicon Spodra LUX AB är specialister inom kemtvätt. Oavsett storlek, färg eller material kemtvättar vi möbler och mattor professionellt, skonsamt och effektivt. Våra välutbildade medarbetare har mångårig erfarenhet av kemtvätt. Vi använder endast miljöanpassade tvättmedel och specialutrustning för kemtvätt för att minska påverkan på miljön.
Vi erbjuder kemtvätt av alla slags mattor, exempelvis ryamattor, trasmattor, röllakansmattor, orientmattor och entré mattor. Vi kan också ta hand om möbelklädsel, sofföverdrag, men även dynor. Med kemtvätt försvinner de flesta fläckar och smuts. Dina möbler och mattor blir fräscha och fina igen!
Vi utför kemtvätt av möbler och mattor åt privatpersoner, företag och industrier. Idag är vi verksamma i hela Stockholms län, exempelvis i Haninge, Huddinge, Botkyrka, Tyresö, Salem, osv. Hos oss får du snabb service, fantastiska resultat samt rimliga priser! Välkommen att kontakta oss redan idag!