Kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm

städare

 KONTORSSTÄDNING

 

8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan. Större delen av vår tid tillbringar vi på vårt arbete och då gäller det att trivas. En sak som är viktig när det kommer till trivsel är att det är städat och snyggt – men det är inte alltid lätt att hålla lokalen ren om en samtidigt ska hinna jobba. Spodra LUX erbjuder prisvärd städning av kontor i hela Stockholmsområdet, även utanför tullarna.

 

spodra favicon På kontoret möts flera individer för att enas i sitt arbete och det är du som arbetsgivare som ansvarar för att de anställda trivs. Med regelbunden kontorsstädning kommer dina medarbetare må bättre och därmed göra ett bättre jobb. Du kan med andra ord säga att du effektiviserar genom att ha en ren och välstädad arbetsplats. Det är även visat att en ren arbetsplats ökar personalens produktivitet samt minskar sjukfrånvaron.

På Spodra LUX arbetar städexperter som både har en städutbildning och mångårig erfarenhet. Du kan med vår expertis alltid vara säker på att städningen utförs miljövänligt och professionellt, samtidigt som vi flexibelt kan anpassa och skräddarsy städningen utefter ditt och företagets behov.

Hur ofta behöver ni städning?

För att nå bästa resultat rekommenderar vi regelbunden städning, minst en gång i veckan – men beroende på arbetsplats och storlek på kontoret kan fler gånger vara det bästa alternativet. När du regelbundet låter oss på Spodra LUX städa ditt kontor kommer damm och smuts aldrig hinna tillbaka under skrivbordet, utan vi är snabbt på plats för att moppa bort dammtussar och skräp.

Referenskunder

Spodra LUX har mångårig erfarenhet av städ för både kontor och privatpersoner. Vill du vara säker på att vi levererar högkvalitativ städning? Vi har många återkommande företagskunder som gärna ställer upp som referenser, allt för att du ska känna dig säker i ditt beslut att anlita oss.

Kontakta oss om du behöver hjälp med kontorsstädning i Stockholm så återkommer vi med mer information och ett personligt kostnadsförslag.