Om Företaget

spodra OM FÖRETAGET

Företaget Spodra LUX AB grundades i Huddinge i juli år 2010. Idag är vi ett kvalificerat företag som erbjuder olika tjänster inom husarbeten och transport.

Redan idag kan du beställa våra städ-, flytt– och trädgårdstjänster men även kemtvätt av möbler och mattor.

Företagets huvudsakliga mål:

Alltid

skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privatliv

Hjälpa

företag i deras verksamhet att skapa trivsel för sina medarbetare

Vi arbetar för både privatpersoner och företag. Vår firma tillhör nätverket Företagarna och är försäkrad hos IF Skadeförsäkring AB. Vi har också en godkänd arbetsmiljöplan hos Arbetsmiljöverket och har uppnått full kreditvärdighet hos UC, Upplysningscentralen. Vi levererar våra tjänster i Storstockholm och i hela Stockholms län med kontor i Huddinge. För mer omfattande objekt kan vi åka inom hela landet och även utomlands för att utföra våra tjänster.
I och med att vi erbjuder flera olika inriktningar inom husarbeten och transport, vill vi kunna erbjuda individuella paketlösningar för alla dina behov med din bostad, din trädgård eller dina företagslokaler. På det sättet kan vi garantera ett lägre pris. Du får alltid kontakt med samma person som tar hand om alla dina ärenden och för dig från den första planeringen till arbetets avslut och betalningsfrågor. Vi är mycket måna om att vara tillgängliga för dig och individuellt kunna besvara alla dina frågor var som helst i processen av det önskade arbetet du än befinner dig!
Företagets mål är att erbjuda våra kunder högkvalitativ städning, effektiv kemtvättning, trygg och säker flytt och förverkliga dina trädgårdsdrömmar på ett proffesionellt, miljötänkande och kvalitetsmässigt sätt!
VÄLKOMMEN ATT BLI KUND HOS OSS!