Default Avatar75
Maarit H.
2015-04-28

Städerskan är så duktig och noggrann. Det är första städbolag som fått ”godkänd” av mig då jag är väldigt petig och har provat flera olika bolag. Bra service, ordnar alltid efter dina önskemål. Kan verkligen varmt rekommendera dom.

Default Avatar75
Rodney H.
2015-04-28
Omdömen om Spodra Lux AB från Reco

Alla våra saker levererades utan skador och ställdes in i korrekt rum enligt våra instruktioner. Vår enda lite sämre erfarenhet är att det tog längre tid att slutföra flytten än vi hade trott. Allt sammantaget var Spodra riktigt bra!

Annika H.
2015-04-30
Har aldrig varit med om bättre städfirma.

Har aldrig varit med om bättre städfirma. Allt görs utan att jag behöver påpeka ett dugg. I fredags hade min son blött näsblod under natten och direkt ringde min kontaktperson och frågade om min städerska skulle byta lakan i sängen då det behövdes. Jag tackade naturligtvis ja och när jag kom hem var inte bara min sons lakan bytta utan även resten av familjens. Vi kan lämna huset huller om buller på morgonen och när vi kommer hem så är allt rent och iordningställt, inkl att hon städat ugn och fläkt och vikt handdukar från torktumlaren. Förstår inte hur hon hinner med allt. vi har inte en städerska känns det som utan en hushållerska som vet precis vad som ska göras och gör det utan att blinka. Helt fantastiskt är det jag kan säga om Spodra Lux och deras underbara städerska.

Default Avatar
2015-06-26
Om Spodra Lux AB

Jag har använt mig av Sproda Lux AB för min flytt, den 29/5. Jag upplevde ett bra bemötande, kändes seriös. Flytt killarna var punktliga, och varsamma med tillhörigheter(inga skador) Jag är nöjd med den hjälp jag fick, framförallt, är jag särskilt nöjd med att kunna förhandla fram en fast pris. Kan rekkommendera företaget.

Default Avatar75
Flytthjälp 75m2 i Stockholm
2015-06-30

Otroligt nöjd med all service som vi fick. Till flytthjälpen var det 2 väldigt duktiga och flitiga killar som utförde arbetet perfekt. Vi fick precis som vi ville även om det var väldigt tungt och jobbigt så körde de bara på. Städningen var också väldigt proffsigt utförd, inget att anmärka på där heller. Vi kan bara säga att vi var väldigt nöjda och kommer absolut att kontakta denna firma igen i framtiden om vi behöver hjälp med flytt eller städ. Etti Ghotbi

Vad tycker du om Spodra Lux AB?

Skriv din rekommendation

62 + 5 =