SANERING

städare

 SANERING

 

Luktar det illa i lägenheten, i huset eller på kontoret? Då är det dags att sanera! Sanering hjälper att fräscha upp rummet och öka ditt välbefinnande. Det är också väldigt viktigt att sanera för att eliminera allergener, mögelsporer och kvalster.
Spodra LUX AB är ett professionellt företag som utför effektiv sanering i Stockholm med omnejd inklusive Huddinge, Haninge, Botkyrka, Tyresö, Salem, osv.

spodra favicon Vi sanerar alla typer av illa lukt, exempelvis cigarettrök, matos, brandrök, djur lukter samt mögellukter. Dessutom sanerar vi djup sittande lukter i olika typer av material.

 
Våra medarbetare är välutbildade, ansvariga och flexibla. Oavsett om ditt projekt är litet eller stort, så har vi alltid dig i fokus och utgår från dina individuella önskemål. Våra saneringsmetoder och alla produkter som vi andvänder är naturligtvis miljövänliga. Våra specialister arbetar tidseffektivt, men var uppmärksam på att längre sanering kan krävas vid krafig lukt.

 
Låt oss hjälpa dig med sanering och få fantastiska resultat till ett bra pris! Med hjälp av RUT-avdraget blir det även billigare för alla privatpersoner. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster och svarar på frågor.