Din städhjälp i Stockholm

Städhjälp i Stockholm

städare

STÄDHJÄLP

 

I dagens stressade samhälle är det svårt hinna med. Du ska jobba 40 timmar i veckan, hämta barnen från dagis och skola, hem och laga mat, köra barn till en eller flera aktiviteter och samtidigt försöka ha det snyggt hemma. Tänk om du kunde frigöra lite tid genom att släppa skurhinken och istället tillbringa några timmar med din familj eller dina vänner?

 

 

Spodra LUX AB kan avlasta dig med städhjälp i Stockholm och ta hand om den städning du inte hinner med. Vi erbjuder städhjälp till stora och små bostäder, för flytt och för vardagsstädning. Vilket behov har du? Våra professionella städare och medarbetare är välutbildade i sin genre och vet hur de effektivt behandlar smuts för att tvätta fram ett välstädat hem. Dessutom arbetar vi alltid med miljön i åtanke och samtliga i vår personalstyrka har utbildats internt inom hygienteknisk utrustning, rengöringsmedel och lokalvård.

Släpp ditt dåliga samvete och låt oss hantera dina dammtussar, fettfläckar och annan smuts. Vi har stor kunskap kring städning och använder oss av modern utrustning. Och trots att prisreduktionen inte längre är densamma, är städhjälp från Spodra LUX en mycket prisvärd produkt som gör ditt liv lite lättare. Hos oss går erfarenhet av städbranschen hela vägen upp till företagets ledning och vi är stolta över att vara en miljömedveten och pålitlig firma.

Var behöver du hjälp med städning?

För att underlätta ditt val av städhjälp i Stockholm har vi kategoriserat olika alternativ. Vilket passar dina behov bäst? Läs nedan och kontakta oss så tar vi fram en lösning utefter den hjälp du behöver.

Hemstädning

Ett alternativ för dig som har svårt att hinna med eller helt enkelt önskar avlastning för att kunna fokusera på det du tycker är roligare. Det är en av de vanligaste städtjänsterna för privatkunder och vi utför alltid jobbet professionellt, noggrant och effektivt.

Flyttstädning

Passar dig som ska lämna din bostad för att flytta till en ny. Det är viktigt att hemmet är ordentligt städat eftersom du annars kan komma att bli återbetalningsskyldig om den nya lägenhetsinnehavaren inte anser att du gjort ett tillräckligt bra jobb. Med vår tjänst behöver du aldrig vara orolig över ett dåligt städresultat utan kan i lugn och ro flytta in i din nya lägenhet. Ett av våra mer populära val när det gäller städhjälp i Stockholm.

Storstädning

Är för dig som vill ge ditt hem en ordentlig genomkörare. Vi städar hela hemmet grundligt, oavsett om det är en villa eller lägenhet. De som väljer en storstädning behöver ofta hjälp med smuts som suttit länge, någonting vi med vår utrustning och duktiga medarbetare inte har några som helst problem att hantera. En storstädning är ett bra första alternativ som sedan kan följas upp av regelbunden veckostädning.

Byggstädning

Passar dig som nyligen renoverat och behöver bli av med allt byggdamm som lagt sig i lägenheten. Byggdammet kan tränga sig in i minsta lilla vrå och det krävs en ordentlig städning för att verkligen få det rent.

Dödsbostädning

Är oftast en tung sak att beställa, då det innebär att en närstående har gått bort. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig i denna svåra stund och med städhjälp från oss kan du vara säker på att den bortgångnes lägenhet kommer bli skinnande ren.

Trappstädning och kontorsstädning

Är någonting vi erbjuder för en trevligare arbetsplats och fastighet. Att regelbundet ta hjälp med städningen gör det enkelt att istället fokusera på det egna hemmet eller på företagets gemensamma mål.

Utöver ovanstående erbjuder vi även sanering vilket kan komma att behövas för att eliminera allergener eller kvalster.

Boka städning!

Via mejl eller telefon är du välkommen att kontakta oss för att få en prisoffert på din städhjälp i Stockholm. Det går även bra att göra en offertförfrågan genom att klicka på knappen till höger. Vi ser fram emot ett bra samarbete.