Storstädning i Stockholm


Storstädning i Stockholm

städare

 STORSTÄDNING

 

Känns det som du dammar och städar men ingenting händer? Det kan betyda att du behöver en storstädning. När en inte får bort all smuts kommer den snabbt tillbaka och då kan det behövas en ordentlig genomstädning för att få bort även det minsta damm. Vi på Spodra LUX kan hjälpa dig med storstädning – oavsett om du bor stort eller litet, innan för tullarna eller i en av Stockholms läns förorter.

spodra favicon Det är vanligt att några gånger per år storstäda, till exempel när höst går över till vinter och vinter till vår. Men för den som inte har rätt utrustning, inte är van att storstäda eller som kanske helt enkelt inte har tid att göra det ordentligt blir det ofta smuts kvar. Varför inte lämna över storstädningen till oss som är experter? Spodra LUX är ett etablerat städföretag med välutbildade och erfarna städare som vet vad som krävs för att få fram ett rent hem. Med vår expertis kan du vara säker på att få ett skinande resultat – och självklart står vi för all städutrustning och använder enbart miljömärkta rengöringsmedel.

Storstädning för alla tillfällen

Oavsett om du behöver få städat inför en lägenhetsvisning eller en fest, eller bara för att du själv inte hinner, är en storstädning från Spodra LUX en bra investering. Vi hittar all smuts och förintar den med alla möjliga medel. När vi är klara finns varken dammkorn eller matrester kvar. En storstädning är även ett bra första val för dig som vill börja med en regelbunden veckostädning. Med storstädning får du en grundlig städning av hela hemmet, vilket kommer underlätta för kommande städning oavsett om du väljer att städa själv eller fortsätter använda dig av oss.

Kontakta oss om du är i behov av storstädning i Stockholm så återkommer vi med ett förmånligt prisförslag. Du kan även välja att ställa en offertförfrågan via den blå knappen till höger.