GRÄSKLIPPNING


GRÄSKLIPPNING - HUDDINGE - STOCKHOLM

Flytthjälpare - PACKNING - HUDDINGE - STOCKHOLM

 TRÄDFÄLLNING

 

Trädfällning kan innebära både en stor fara och stora risker. Behöver du hjälp av professionella trädfällare? Då har du kommit rätt!

spodra favicon Spodra LUX AB är ett pålitligt trädgårdsföretag som utför trädfällning samt många andra trädgårdstjänster i Stockholm och i hela Stockholms län inklusive Haninge, Huddinge, Salem, Botkyrka, Tyresö, osv.

spodra favicon Vid trädfällning strävar vi efter maximal kvalitet och säkerhet. Det krävs kunskap, förberedelse och noggrann planering i förväg för att fälla trädet på bästa sätt. Dessutom är det oerhört viktigt att lägga märke till många olika faktorer som kan påverka trädfällningen, exempelvis trädets höjd, diameter och kondition, vindstyrka och vindriktning, träslag och rötskador, markens lutning och hinder runt omkring.

 
Våra kunniga specialister har lång erfarenhet inom trädfällning och utför arbete på ett tryggt och säkert sätt. Om det är möjligt, försöker vi alltid att fälla träd i den naturliga fällriktningen för att minska risker. Vi arbetar med olika tekniker och hittar lösningar som passar just dig. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, fokuserar vi alltid på dig som kund och dina individuella behov.

 

Låt oss hjälpa dig med trädfällning och få bra och snabba resultat till ett rimligt pris! Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskan om mer information!