Trädgårdsarbete i Stockholm

Trädgårdsarbete i Stockholm

Flytthjälpare - PACKNING - HUDDINGE - STOCKHOLM

TRÄDGÅRD

 

Drömmer du om en vacker trädgård med en grön gräsmatta, prunkande växter och vackra blommor? Din dröm kan bli sann med hjälp av oss på Spodra LUX! Vi hjälper nämligen dig med ditt trädgårdsarbete i Stockholm och du kan få hjälp med din trädgård var du än bor i hela Stockholms län. Spodra LUX är ett högklassigt trädgårdsföretag och har stor kunskap och erfarenhet inom alla typer av trädgårdstjänster. Vår duktiga personal är vana vid att hjälpa till med allt från trädfällning och häckklippning till gräsklippning. Dessutom kan vi erbjuda dig en total makeover av din trädgård med en helt ny och passande design!

Känner du att dina gröna fingrar inte riktigt är på plats än så hjälper vi dig gärna på traven. Tar du hjälp av oss kan vi garantera dig högkvalitativt trädgårdsarbete i Stockholm och du kan tryggt lämna din trädgård i våra händer utan att behöva oroa dig för något. Vår personal är nämligen välutbildad och använder de bästa maskinerna och även specialutrustning för att göra jobbet noggrant och effektivt. Känner du att du ändå vill göra en del i trädgården på egen hand, kan du självklart välja att anlita oss för mindre projekt. Vi kan exempelvis klippa ditt gräs någon gång då och då, eller hjälpa dig att klippa häcken i din trädgård om du inte manar dig på det. Vi hjälper dig med ditt trädgårdsarbete i Stockholm med omnejd.

Flera olika trädgårdstjänster

För att du enkelt ska kunna välja just det som du behöver hjälp med i din trädgård har vi delat upp våra tjänster. Välj en utav dem, kombinera flera olika eller låt oss hjälpa dig ta fram en trädgårdslösning som passar dina behov. Dessa är de tjänster som vi erbjuder inom trädgård:

Gräsklippning

Gräsklippning är något som måste göras regelbundet och speciellt under sommarmånaderna. Detta kräver en del kompetens, men framförallt tid. Du som inte har kunskapen eller tiden att klippa din gräsmatta, kan ta hjälp av oss på Spodra LUX. Gräsklippning är en utav de tjänster som vi blivit anlitade mest för att utföra. Vi kan hjälpa till med att klippa allt från små tomter till tomter stora som fotbollsplaner. Om du vill ha kontinuerlig hjälp av oss med gräsklippning kan du använda vårt abonnemangsupplägg.

Häckklippning

För att skapa en trädgård som ser välskött och snygg ut är klippta häckar ett måste. Att klippa en häck är dock inte helt lätt och det är mycket du måste tänka på för att uppnå ett snyggt resultat. Därför är det lättare att anlita oss för att hjälpa dig med din häckklippning. Innan vi klipper häckarna hos dig sätter vi oss tillsammans ned och planerar hur arbetet ska ske beroende på vilken häck vi har att arbeta med.

Trädfällning

Trädfällning är ett av få trädgårdsarbeten som en lekman helt enkelt inte bör utföra på egen hand. Det är både farligt för individen och kan innebära stora skador på egendomen om något går fel. För att fälla dina träd på ett säkert och effektivt sätt kan du anlita oss. Vi arbetar utefter olika typer av tekniker för att säkerställa bästa resultat och vi hittar mer än gärna en lösning som passar just dina behov. Tänk på att privatkunder kan använda RUT-avdraget för trädgårdstjänster och få ner priset ännu mer. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med din trädgård eller vill ha information om våra tjänster, vi tar gärna hand om ditt trädgårdsarbete i Stockholm. Vi skräddarsyr gärna våra tjänster för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Oavsett om du endast vill ha hjälp med att fälla ett träd, eller om du vill lämna hela din trädgård i vår personals kunniga händer. Anlita oss för ditt nästa trädgårdsprojekt – stort som litet!