Din trappstädning i Stockholm

Trappstädning i Stockholm

städare

TRAPPSTÄDNING

 

Trapphuset i en byggnad ger ett första intryck, och just det första intrycket är bland det viktigaste – för vem vill besöka någons hem, kontor eller skola där entrén och trappan in i byggnaden är av det smutsigare slaget? Inte många tror vi på Spodra LUX och därför erbjuder vi trappstädning till både bostadsrätts- och hyresgästföreningar, företag och olika organisationer. Er trapp blir vårt jobb, och vår kompetenta personal ser till att er farstubro riktigt skiner.

 

spodra faviconOavsett årstid bör en entré och ett trapphus kännas ren och fräsch för alla att kliva in i, men vi vet också att behovet av städning varierar med årstiderna. Därför kan vi erbjuda olika lösningar för att anpassa städningen efter både årstid och specifika händelser som gör att mer städning krävs – och det gör vi tillsammans med dig. Vi lyssnar alltid till våra kunders specifika behov och anpassar trappstädningen därefter. Viktigast för oss är att du som kund blir nöjd, känner dig bemött professionellt och får den service du vill ha.

Hos vem trappstädar vi?

Vi utför trappstädning åt hyres- och bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare. Dessutom ser vi alltid till att anpassa städningen efter kundens behov. Stor vikt lägger vi vid att städningen är både miljövänlig och utförd säkert för såväl får våra egna medarbetare som för er som använder trapphuset.

Vi är verksamma i hela Stockholm med omnejd och tar oss an uppdrag i hela Stockholms län. Så finns du i området är du alltid välkommen att kontakta oss. Referenser från bostadsrättsföreningar eller företag som vi hjälper idag lämnar vi mer än gärna.

Kontakta oss idag för att skapa den lösning som fungerar bäst för dig och passa på att titta runt bland våra andra tjänster. Av oss får du alltid bra service och bemötande till ett konkurrenskraftigt pris!